Page content

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit de maatschappij.social media
Ook zakelijk is er veel uit te halen. Nadeel is dat deze platforms zo zijn ingericht dat je er zo lang mogelijk blijft hangen. Iets wat je als ondernemer niet kunt gebruiken.
Jouw tijd is kostbaar!

Je doelgroep is aanwezig op social media. Dus wil jij dat ook zijn. Maar hoe doe je dat zo efficiënt mogelijk?

Social Media en Google

Sociale aanwezigheid is niet alleen goed voor branding en klanten binding. Ze tellen ook officieel mee in de Google ranking. Google kijkt voornamelijk naar Facebook en Twitter. Deze twee zijn dus onmisbaar voor je internet onderneming.

Websites waaraan social media gekoppeld zijn scoren beter in de zoekresultaten.
Maar dat niet alleen, ook frequent relevante berichten posten telt mee. Vermeld daarbij ook regelmatig links naar verschillende pagina’s van je website.

Google kijkt bij de ranking in grote lijnen naar:
– de techniek van je website
– de content / webteksten op je website
– de populariteit van je website
Bouw dus je reputatie en populariteit op via kanalen als Facebook en Twitter.

Social Media uitbesteden?

Social media uitbesteden wordt steeds populairder. In een bedrijf als KLM en Bol.com zit er een toegewijd team die het onderhoud regelt. Maar ben je niet zo’n gigant dan komt het toch op jouw bureau terecht, naast alle andere werkzaamheden.

Uitbesteden is dan een optie. Bijvoorbeeld voor een eenmalige Sociale Boost bij een product lancering of evenement. Maar ook op de langere termijn kan uitbesteding rendabel zijn.
Het bespaart je heel veel tijd. En je maakt gebruik van alle kennis en ervaring die een social media strateeg te bieden heeft.

Zo weet je zeker dat de verschillende sociale kanalen op de juiste manier worden ingezet. Je hebt er geen omkijken meer naar terwijl er toch regelmatig content wordt geplaatst die aansluit bij jouw bedrijf.

Wil je meer informatie over het uitbesteden van Social Media en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ja, mail mij een Social Media informatie pakket!