Bespaar jezelf veel tijd en frustratie

Besteed bloggen uit

Elke maand 1 of meerdere nieuwe blogs online, ik neem je alle zorg uit handen

Zodat jij je weer kunt focussen op de dingen die jij leuk vindt

Ja, dat wil ik

Bloggen genereert 

67% meer leads

Uitbesteden 

bespaart tijd en geld

Vergroot je online

zichtbaarheid

 Webteksten voor

bezoekers én SEO

Elke maand nieuwe blogs online, ging het maar zo makkelijk...

Als ondernemers heb je zoveel te doen, zoveel nieuwe ideeën die je het liefst direct uit wilt voeren. Je weet dat bloggen helpt om online beter zichtbaar te worden. Dat je hiermee je doelgroep bereikt, een band opbouwt.

Blogs zijn breed inzetbaar en geven je meteen nieuwe gespreksstof voor op je social media kanalen. Maar dan moet je ze nog wel ‘even’ schrijven… En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. 


Wat zijn goede onderwerpen voor je blogs? En als je de onderwerpen hebt liggen, waar haal je de tijd vandaan om blogs en artikelen voor je website te schrijven? Misschien heb je wel helemaal geen zin om zelf je blogs te schrijven, of denk je dat je het niet kunt.

Want hoe bouw je een goede blog op. En hoe maak je een blog die ook nog eens goed gevonden wordt door Google? Een blog schrijven is één ding, maar je wilt er natuurlijk ook iets mee bereiken.


Maak het jezelf gemakkelijk en besteed het bloggen uit.

Met de  voordelige blog abonnementen op deze pagina geniet jij van alle voordelen, want ik weet hoeveel tijd en frustratie het je kost....

Dit kan anders... Dit kan zoveel beter!


Jarenlang werkte ik voor een baas, een zeer gespecialiseerd garagebedrijf. Daar was ik, naast vele andere werkzaamheden, verantwoordelijk voor de content op de website. Net als in veel andere bedrijven stond ook hier de website onderaan de to do lijst. Zo zonde, want ik zag allang hoeveel impact wij hadden met alleen deze website.


We adverteerden niet (meer), nergens.

Nieuwe klanten kwamen binnen via de website. Eerst alleen uit Nederland, later uit heel Europa.  


Ik stelde mezelf als doel elke week een nieuw artikel online te zetten. Een mooi doel, maar het lukte zelden. Een laptop vol half afgemaakte artikelen... Ik werd hoe langer hoe gefrustreerder. Werkte over, nam het mee naar huis. Want ik wilde die nieuwe artikelen online hebben.


Ik zag dat, hoe vaker ik iets nieuws plaatste, hoe beter en sneller Google het oppakte. Diverse artikelen verschenen binnen enkele dagen al op de eerste pagina in Google. En dat ging steeds sneller. Sommige artikelen stonden al binnen een paar uur op een nummer één positie. En de meeste staan daar nu nog!


Het werd hoe langer hoe drukker. En daarmee kreeg ik nog minder tijd om nieuwe artikelen en blogs te schrijven. De eigenaren van het bedrijf zagen het nut er niet van in, het was toch druk zat? Maar het kon nog zoveel beter


Steeds vaker kwam ik in gesprek met leveranciers, concullega’s en klanten met een eigen bedrijf.

Zij vroegen mij naar het succes van onze website, dat wilde zij ook!


En waarom niet?! Het idee begon te groeien en in 2016 begon ik voor mezelf. Want waarom zou ik maar één bedrijf helpen online succesvol te worden? Ik ken de pijn en frustratie die het schrijven van blogs en artikelen voor je website met zich mee kan brengen. Je weet dat het goed is voor je bedrijf, maar waar haal je de tijd vandaan?


Ik neem je graag deze zorg uit handen, want ook jouw bedrijf heeft recht op online succes!

Zullen we samenwerken?

Copywriter Marina Morks
Kies je abonnement


Voordelen van dit blog abonnement:

Wil je elke  maand  nieuwe blogs op je website, maar kom je er zelf niet aan toe?

Ik neem je alle zorg uit handen, help je met inspiratie voor nieuwe blog onderwerpen, schrijf en plaats je blogs en artikelen.

Zo heb jij er geen omkijken meer naar!


 • Regelmatig nieuwe content op je website
 • Minimale tijdsinvestering  van jouw kant nodig
 • Hulp bij het verzinnen van nieuwe blog onderwerpen
 • Nieuwe content om te delen op social media
 • Ook te gebruiken voor het content canon in Phoenix


Nóg meer voordelen:

Hoe actiever je bent op je website, hoe succesvoller je online zult zijn. Bezoekers zullen vaker terugkomen, Google zal dit merken en jouw pagina's hoger in de zoekresultaten laten zien.

Een website waar veel 'beweging' in zit wekt vertrouwen bij de bezoekers, ze zullen eerder klant bij je worden.

 • Beter vindbaar in de Google  zoekresultaten
 • Meer interactie met bezoekers
 • Krijg aanzien als autoriteit in jouw vakgebied
 • Investeer in een constante stroom nieuwe leads
Ja, dat wil ik!

Johan Koelewijn

Geen omkijken naar!

"Ik vind de samenwerking top, ik heb er geen omkijken naar. 

Elke week word er netjes een blog online gezet, dus ik ben helemaal tevreden."


OnlineMuziekAcademie.nl

Enkelen van je voorgangers...

Johan Veenhof

Wat een verademing

Ik ben jaloers op hoe je zo kunt schrijven. Ik  schrijf al redelijk lang, ondanks dat mijn Nederlands niet geweldig is, maar dit leest gewoon lekker. Wat een verademing...


Dha-Aquarium.nl

In 3 stappen je nieuwe blogs online

Vertel mij je wensen

Wat zijn je wensen en doelen? Samen kijken we hoe we jouw doelen kunnen bereiken. Indien nodig help ik je met waardevolle onderwerpen voor je blogs en we bespreken de planning.

Controleer de blogs

Elke maand ontvang je de nieuwe blogs voor die maand, in één keer in je mailbox, ter controle. Geef gerust door als er wijzigingen of aanvullingen zijn.

En klaar ben je!

Zijn ze naar je zin, dan plaats ik de blogs en/of artikelen op je website. Inclusief rechtenvrije afbeeldingen. Ze kunnen direct live of ingepland, verdeeld over de maand. 
"Na veel geld 'weggegooid' te hebben aan tekstschrijvers die ons gouden bergen beloofde, hebben wij eindelijk iemand gevonden die echt weet waar ze het over heeft. Omdat wij zelf erg weinig tijd hebben om goede teksten te schrijven (en er simpelweg niet heel goed in zijn) hebben wij gekozen voor een SEO- tekstschrijver die precies weet waar ze het over heeft en hoe je bepaalde dingen moet verwoorden om het gewenste doel van een pagina te bereiken. Daarnaast zijn de artikelen zo opgebouwd dat ze goed gevonden worden in Google. Wij zijn dan ook super tevreden met de door Marina geschreven teksten. Een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar website of shop. Heel erg bedankt en tot de volgende opdracht!!!"
Berry en Madelene - Afrikaanseschilderijen.nl

Kies je blog abonnement

LET OP: Alle blog abonnementen zitten op dit moment vol. 

Wil je graag dat ik blogs voor je schrijf?

Neem contact op,

dan laat ik je meteen weten zodra er weer plek is.

1 Blog 

per maand

€ 85,-

75,-

ex btw, per maand


 • Elke maand één blog
 • Inclusief online plaatsen*
 • Hulp onderwerpen lijst
 • Scoor in Google
 • Vergroot je bereik
 • Ook voor content canon
 • Incl. correctieronde

2 Blogs 

per maand

€170,-

145,-

ex btw, per maand

 • Elke maand twee blogs
 • Inclusief online plaatsen*
 • Hulp onderwerpen lijst
 • Bouw engagement op
 • Scoor in Google
 • Vergroot je bereik
 • Ook voor content canon
 • Incl. correctieronde

Voordeligste keus

4 Blogs 

per maand

€340,-

285,-

ex btw, per maand

 • 4 blogs per maand
 • Inclusief online plaatsen*
 • Hulp onderwerpen lijst
 • Investering in leads
 • Word een autoriteit
 • Scoor in Google
 • Vergroot je bereik
 • Ook voor content canon
 • De concurrentie voorbij!
 • Incl. correctieronde
 • Blog 600 - 1000 woorden

* In het Phoenix systeem. Inclusief afbeeldingen, video's, SEO instellingen en internal links,

dus een complete blog online.

Wil je graag een Monsterblog?


Ook dat is mogelijk, 

zowel los als in abonnementsvorm

Veelgestelde vragen blog abonnement

Wat mag ik verwachten van dit abonnement?

Als je een blog abonnement bij mij afneemt, neem ik je zoveel mogelijk uit handen.
Dit betekent dat ik je help met het verzinnen van waardevolle onderwerpen voor je blogs. De blogs van de betreffende maand schrijf ik in één keer, elke maand weer. Deze lever ik aan per mail, zodat jij kan checken of ze naar je zin zijn. Op deze manier ben je er maar 1x per maand tijd aan kwijt. Na eventuele aanpassingen plaats ik de blogs op je website, inclusief afbeeldingen, internal links, SEO en meta instellingen. Aan het einde van de maand ontvang je de factuur voor de afgelopen periode.

Wat moet ik zelf doen?

Zo min mogelijk. Natuurlijk helpt alle informatie die je al hebt liggen bij het schrijven van de blogs. Technische puntjes mag je in een heel eenvoudig lijstje doorsturen. Ook foto's, video's en afbeeldingen zijn altijd welkom.
Ik verwacht maar 1x per maand wat tijd van je. En dat is om de blogs na te lezen en eventuele aanvullingen of verbeterpunten door te geven. De rest van de maand gaat alles vanzelf.

Zit ik aan dit abonnement vast?

Je kunt elke maand opzeggen. Ik ben daarin vrij flexibel. Uiteraard moet ik niet net je nieuwe blogserie aan het schrijven zijn. Die maken we dan nog even af.

Kan ik het abonnement pauzeren?

Ja, dat kan. Stel dat je zelf een hele drukke of juist rustige periode hebt, dan kan je ervoor kiezen even een tijdje pauze te nemen. Dit doen we uiteraard in overleg. Je kunt er ook voor kiezen om de blogs voor langere periode klaar te laten zetten, zodat je er een hele tijd geen omkijken meer naar hebt. Vraag even naar de mogelijkheden.

Moet ik zelf de onderwerpen verzinnen?

Het mag, maar hoeft niet. Als je zelf al wat onderwerpen hebt liggen hoor ik het natuurlijk graag. Maar ik help je met alle liefde aan een lijst met waardevolle onderwerpen. Je mag ook een lijst geven met woorden waarop je graag gevonden wilt worden, dat helpt ook enorm. Of vragen die je klanten je vaak stellen. Daarvan kan ik super relevante blogs schrijven.

Hoeveel tijd kost mij dit per maand?

Zo min mogelijk. Ik schrijf elke maand de blogs in één keer, zodat jij er maar 1 moment per maand aandacht aan hoeft te schenken.

Weet je wel genoeg over mijn bedrijf om mijn blogs te schrijven?

Ik weet niet alles maar ben wel heel nieuwsgierig. Ik verdiep mij graag in nieuwe onderwerpen. Zo krijg je een frisse blik op het onderwerp en precies de vragen die ook je bezoekers zullen hebben als ze op je website komen.

Hoe kom ik hoger in Google door blogs?

Bloggen voegt veel waardevolle en relevante content toe op je website. Worden de blogs met enige regelmaat geplaatst dan zal dit Google zeker opvallen. En je biedt je bezoekers veel waarde, waardoor ze langer blijven hangen. Allemaal goed voor je positie in Google.

Moet ik zelf voor foto's zorgen?

Als je zelf foto's hebt van je bedrijf, product of dienst is dit super! Persoonlijke foto's hebben altijd de voorkeur boven stockfoto's. Maar als je (nog) geen foto's hebt is dat ook geen probleem. Ik heb de beschikking over een flink aantal gratis stockfoto's. Helemaal legaal dus.

Wat is een content canon?

Het content canon wordt gebruikt in het Phoenix website systeem. Het is een soort kennisbank waarin heel veel artikelen geplaatst kunnen worden. Dit is super goed voor de vindbaarheid van je website.

Hoeveel woorden heeft een gemiddeld blog?

Ik schrijf waardevolle blogs voor jouw bezoekers. Een gemiddeld blog heeft zo'n 600 tot 1000 woorden. Wil je kortere artikelen voor het content canon dan kan ik deze ook inpassen in het abonnement. Ook langere, zogenaamde 'Monsterblogs', zijn mogelijk. In overleg vinden we overal een passende oplossing voor.

Welk blog abonnement past bij jouw business?

Kies je blog abonnement
arrow_drop_up arrow_drop_down