Enorm trots op en dankbaar voor 

al deze fijne samenwerkingen

Copy Campus Member

Ik vind het echt super leuk en kan bijna niet stoppen als ik eenmaal bezig ben. Vooral ChatGPT is een uitkomst voor me en helpt me enorm op weg. Hoef ik niet gelijk mijn collega’s lastig te vallen.

Nicolle Kraaij-Goessen - Ervaring Traffic Turbo Traject

Nicolle Kraaij-Goessen

Bezoekers stijgen!

Wauw… Dit had ik zelf nooit gekund. Je bent een topper…
Onze bezoekers stijgen en de omzet stijgt lekker mee en daar heb jij echt een goed aandeel in. 

Dank je wel!

Johan, DHA Aquarium

Danny Delvers - Kickbokstrainer Amsterdam

Een echte Phoenix specialist


In mijn 13 jaar als ondernemer en eigenaar van verschillende bedrijven heb ik met heel wat verschillende partijen samengewerkt voor het bouwen en onderhouden van mijn websites. Van velen heb ik afscheid genomen, omdat ik niet tevreden was, Marina is al jaren een vaste kracht. Als ik haar iets vraag, weet ik dat het goed zit.

 

Hoewel haar website MorksWebteksten heet, doet deze naam haar eigenlijk tekort. Ze is echt een manusje van alles en ik kan bij haar terecht met uiteenlopende dingen. Ze schrijft teksten maar helpt mij ook met allerlei technische zaken op mijn Phoenix website. Met dit systeem kun je alle kanten op en zij weet daar alle ins en outs van. Ze is dan ook een echte Phoenix specialist.  

 

Als ik Marina iets vraag, weet ik dat het gebeurt. In al die jaren met verschillende websitebouwers heb ik weleens facturen gekregen waar ik aan twijfelde, dat heb ik bij Marina nog nooit gehad. Ik weet dat het goed zit.

 

Marina is veelzijdig en ik ben heel tevreden over alles wat zij doet. Ik ben dan ook blij iemand als Marina in mijn team te hebben, want zo voelt het wel. Ze denkt proactief mee en daar ben ik super blij mee. Bedankt voor al je hulp de afgelopen jaren en wat mij betreft gaat de samenwerking nog vele jaren door!

Danny Delvers – Deldasport.nl

Nieuwe klanten, meer omzet én een kijkje in mijn praktijk

Ik ben niet zo creatief dus zelf een mooie website bouwen vond ik nogal een uitdaging.

Marina heeft mijn website overgezet naar Phoenix en meteen in een nieuw jasje gestoken. Hier ben ik heel blij mee.

Het is heel fijn dat je goed luistert naar wat ik wilde. Daardoor past de website precies bij mij, laat zien wie ik ben en wat ik doe.

Het levert mij nieuwe klanten op, meer omzet én een kijkje in mijn praktijk.

Loes Schweers Feet Body and Mind Bleiswijk
Loes Schweers - feet-body-and-mind.nl
Fantastisch en buitengewoon plezierig
We zochten iemand die een goede webpagina en sterke wervende tekst voor onze nieuwe Online training: Van Gedachten Naar Gevoel kon maken en schrijven. Marina heeft bewezen dat ze dit allebei in zich heeft.


Het is een vak apart om op een tot de verbeelding sprekende manier bezoekers te vertellen waarom de training iets voor hen is. En dat vak verstaat Marina.


De samenwerking was door haar snelle begrip, soepele en flexibele houding en vlotte communicatie fantastisch en buitengewoon plezierig. Voor ons een reden om vaker met Marina te willen werken.
Maurice en Caroline cbcoaching.nl
Maurice en Caroline - cbcoaching.nl
Erwin Mr. Matcha

Het eindresultaat is werkelijk fantastisch


Ik heb Marina gevraagd om onze website over te zetten op een Phoenix website. Ze was direct enthousiast. Na een uitleg wat er moest gebeuren kwam ze vrijwel direct met ideeën om de doelstellingen te verbeteren. Het leek wel alsof ze in mijn gedachten zat . Terwijl ze aan de slag ging werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang.


Ze denkt mee over ideeën die ik opperde en gaf goede feedback dit om te zetten naar een betere manier van presenteren.

Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De USP’s komen veel duidelijker naar voren dan op onze oude website.


Al met al een super fijne samenwerking. Het was de investering dubbel en dwars waard. Ik had het zelf nooit zo goed kunnen doen! Bedankt Marina!

Erwin - MrMATCHA.NL

Dit smaakt naar meer!

Wat is het toch fijn om met professionals te werken. ☺


Ik word heel blij van de kwaliteit van je teksten. Zowel inhoudelijk als tekstueel had ik er nauwelijks iets op aan te merken, en dat is heel bijzonder voor een mierenneuker als ik.


Dit smaakt naar meer, graag een abonnement!

Ervaring Traffic Turbo Traject
coffeeshoptakeaway.nl
Het lijkt soms wel of je in mijn hoofd kunt kijken...

Mijn grootste probleem was geen tijd voor blogs, terwijl ik dat een essentieel onderdeel vind van het verspreiden van mijn boodschap: de mens meer laten spelen, Homo Ludens.

Ik ben erg onder de indruk van je gedegen kennis en snelheid. Ook hoe snel je begrijpt wat ik bedoel vind ik erg opvallend en verfrissend. Daar geniet ik van en het inspireert mij tegelijkertijd!

Dit is ook het onderscheid met andere tekstschrijvers. Het lijkt soms wel of je in mijn hoofd kunt kijken en begrijpt wat ik zoek en bedoel, heel plesant!

DOL Events - ervaring met Morks Webteksten
Fred de Heer 

DOL Events

Linda Peperkoorn - Ervaring Morks Webteksten

Mijn vorige website was alleen ter referentie. Terwijl ik juist behoefte had aan opschaling en automatisering. Daarom heb ik gekozen om mijn website over te zetten naar Phoenix, inclusief alle software zoals Plug&Pay en Huddle.


Nu genereert mijn website leads en bedient klanten. Daardoor win ik veel tijd. Dingen waar ik energie aan verloor, worden nu overgenomen door mijn website. Ik werk graag spontaan en processen vind ik daardoor lastiger. Door de automatiseringen wordt dit nu voor mij geregeld. Door jouw hulp wordt dit gedaan op een manier die ook verkoopt. En laat dat nu precies de bedoeling zijn! 


Wij sluiten qua stijl erg op elkaar aan. Je biedt ruimte wanneer je ziet dat ik ergens op aanga, trekt aan de bel als ik overboord ga in de ideeën en uitvoering of juist stilletjes vastloop en vermijdingsgedrag ga vertonen. ;-)


Ik heb genoten van de humor, het brainstormen en meedenken, het inchecken, het vinden van structuur in het overbrengen van informatie, de professionele feedback en het gezonde verstand: "dit werkt gewoon, niet aan sleutelen" ;-)


Dankjewel. Ik heb echt een stap verder kunnen maken door met jou samen te werken.

Linda Peperkoorn - met Peper Graag Business

Geen omkijken naar!

Ik vind de samenwerking top, ik heb er geen omkijken naar. 

Elke week wordt er netjes een blog online gezet, dus ik ben helemaal tevreden.

Johan Koelewijn, OnlineMuziekAcademie.nl
Dit leest gewoon lekker weg!

Ik ben jaloers op hoe je zo kunt schrijven. Ik schrijf al redelijk lang, ondanks dat mijn Nederlands niet geweldig is, maar dit leest gewoon lekker. Wat een verademing...

Johan Veenhof
Dha-Aquarium.nl
Herrmansch pianotechnieken

De veelzijdigheid en flexibiliteit zie ik als een aanwinst voor mijn marketingplan


Onze samenwerking is begonnen in 2017. Vanwege wisselende ervaringen met online-marketing bureaus besloot ik zelf wat cursussen te volgen over SEO en copywriting. Zo kwam ik via via bij Marina terecht. Hoewel ik serieus aan de slag was gegaan met het herschrijven van tekst op mijn website liep ik er toch in vast. Wel de tekst kunnen bedenken maar geen samenhangend verhaal van kunnen maken.

 

Nadat alle teksten waren herschreven en/of aangepast heb ik een maandelijkse blog laten schrijven. Dat heeft een heleboel aan nieuwe content opgeleverd. Omdat ik in een business zit waarbij er weinig nieuwe ontwikkelingen zijn is na een paar jaar het meeste wel gezegd. Daarom is besloten dat we de maandelijkse blog anders invullen.

 

Die veelzijdigheid en flexibiliteit van Marina zie ik als een aanwinst voor mijn marketingplan en dat wil ik graag zo houden. En wat ook zo speciaal is aan onze samenwerking is dat ik Marina vaak inzet om een email handtekening te maken, een sprekende vacature of gewoon tekst waarin ik zelf vastloop. Bovendien houd ik van relaties waarin helderheid belangrijk is.

 

Marina is gewoon een leuk contact ook en de samenwerking is dan een stuk fijner.

Aschwin – Herrmansch Pianotechnieken

Waar ik bij de meeste tekstschrijvers tegen aan loop, is de communicatie…

Lange reactie tijden, en ze denken totaal niet mee...
 Dat is bij Marina wel anders!

De manier waarop zij communiceert en meedenkt, is zo speciaal… Ze komt altijd met een snelle reactie en vaak met een goed inzicht of een mooie tip. Hierdoor krijgen je teksten net even dat extra duwtje, waardoor de informatie met de juiste beelden bij mijn lezers binnenkomt, en waaruit leuke reacties ontstaan. 

Aquarium Succes - ervaring Morks Webtekten
Marco, Aquariumsucces.nl
Altijd op zoek naar de beste oplossing

Ik heb Marina van “Morks Webteksten” gekozen uit 3 mogelijke opties. 

Ik heb namelijk weinig verstand van zaken als websites, plaatsen van blogs, veranderingen doorvoeren op de website en back administratie.

Daar heeft Marina mij altijd erg goed mee geholpen en ze denkt mee hoe we dat het beste kunnen doen! Ik ben haar heel dankbaar voor haar inzet en ik zou haar dan ook zeker aan willen raden!

Review Morks webteksten - Mijn Eigen Lijn
José van den Hoven,

Mijneigenlijn.nl

Een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar website of shop.


Na veel geld 'weggegooid' te hebben aan tekstschrijvers die ons gouden bergen beloofde, hebben wij eindelijk iemand gevonden die echt weet waar ze het over heeft. Omdat wij zelf erg weinig tijd hebben om goede teksten te schrijven (en er simpelweg niet heel goed in zijn) hebben wij gekozen voor een SEO- tekstschrijver die precies weet waar ze het over heeft en hoe je bepaalde dingen moet verwoorden om het gewenste doel van een pagina te bereiken.

Daarnaast zijn de artikelen zo opgebouwd dat ze goed gevonden worden in Google. Wij zijn dan ook super tevreden met de door Marina geschreven teksten. Een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar website of shop. Heel erg bedankt en tot de volgende opdracht!!!

Berry en Madelene - Afrikaanseschilderijen.nl
Wij vinden dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn.
Daarom laten we onze webteksten schrijven door Marina. Ze weet zich goed in te leven in de lezer en schrijft goed te begrijpen, toegankelijke teksten. Marina is overduidelijk op de hoogte van wat een tekst nodig heeft om gevonden te worden door Google. Ze is enthousiast, denkt mee en geeft nuttige feedback op diverse website gerelateerde zaken. Wij bevelen Morks Webteksten van harte aan!
Matthijs Aartsen, DSW Reclame
Ik moest je de complimenten overbrengen...

Ik sprak net onze Google Adwords beheerder en die zag het nieuwsitem staan, dat je voor ons geschreven hebt. Ik moest je de complimenten overbrengen, heel goed geschreven voor de vindbaarheid vond hij!

Dus steek die maar in je zak!

We hebben Adwords uitbesteed aan DTG. Zij zijn premium partner van Google, dus niet de minste waar je complimenten van krijgt.

Nicolle - AKR Performance