Op zoek naar een tekstschrijver 

die meer kan?

Ik ben Marina Morks, jouw collega, coach en 

frisse wind door je website.


Aangenaam!

Samenwerken? 


Marina Morks webteksten
Morks Webteksten copywriting en webteksten

Ik vind dat ieder bedrijf een goede website verdient. Een eerste indruk kun je tenslotte maar 1x maken. Daarom help ik ondernemers hiermee.

Zodat eindelijk die nieuwe website online komt, waar je al zolang tegenaan hikt, en dat zonder er veel tijd en energie in te steken

Het kan echt!

Marina Morks, oprichter en eigenaar van MORKS Webteksten

Dit mag je verwachten

Winstgevende website

Meer dan alleen schrijven...

Omdat een website veel meer inhoudt dan alleen teksten, kan je bij mij terecht voor het complete pakket. Het technische gedeelte besteed ik uit aan toppers in hun vakgebied. Ook dit regel ik voor jou, zodat jij maar één aanspreekpunt hebt. 

 • Effectieve indeling van de website
 • Webteksten 
 • Online marketing vragen

Je geeft jouw wensen aan en hebt er geen omkijken meer naar!

Wij vinden dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn.


Daarom laten we onze webteksten schrijven door Marina. Ze weet zich goed in te leven in de lezer en schrijft goed te begrijpen, toegankelijke teksten. Marina is overduidelijk op de hoogte van wat een tekst nodig heeft om gevonden te worden door Google. Ze is enthousiast, denkt mee en geeft nuttige feedback op diverse website gerelateerde zaken. Wij bevelen Morks Webteksten van harte aan!

Matthijs Aartsen, DSW Reclame


Samenwerken met Morks Webteksten

Voor wie heeft MORKS Webteksten geschreven?

De afgelopen jaren heb ik voor zeer uiteenlopende bedrijven geschreven. Van hypotheekadviseur, massagesalon, bruiloft DJ tot vechtsport kleding, exclusieve velgen leverancier en diverse autobedrijven.

Deze bedrijven heb ik voorzien van:
 • Compleet ingerichte websites 
 • Webteksten 
 • Blog artikelen 
 • SEO gerichte webshop teksten voor betere vindbaarheid

Hoe ik kan schrijven over onderwerpen waar ik niets van weet?

Juist dan stel ik precies dezelfde vragen als de bezoekers op je website. Daardoor sluiten de teksten nog beter aan bij de wereld van je potentiële klant.  

Ik moest je de complimenten overbrengen...


Ik sprak net onze Google Adwords beheerder en die zag het nieuwsitem staan, dat je voor ons geschreven hebt. Ik moest je de complimenten overbrengen, heel goed geschreven voor de vindbaarheid vond hij! Dus steek die maar in je zak!

We hebben Adwords uitbesteed aan DTG. Zij zijn premium partner van Google, dus niet de minste waar je complimenten van krijgt.

Nicolle - AKR Performance


Marina Morks Webteksten

Wat kan ik voor jou schrijven?

Dankzij mijn brede interesse en diverse achtergrond kun je met elk onderwerp bij mij terecht.

Door mijn 13 jaar ervaring in de automotive branche zijn diverse technische vlakken mij niet vreemd.

Mijn opleiding daarentegen was in de bloemen, tuincentrum en tuinarchitectuur. Daar komt mijn creatieve kant om de hoek kijken.

Mijn inlevingsvermogen helpt mij precies de juiste snaar te raken bij je lezers. 

Waarom zou je een tekstschrijver inhuren?

Wat is mijn spreektaal, of moet ik zeggen schrijftaal…?

Internet is een afstandelijk medium. Om toch een band op te bouwen met de bezoekers vind ik een directe, persoonlijke manier van aanspreken het fijnst. Daarbij kijk ik goed naar jou, als ondernemer, en het bedrijf dat je hebt opgezet. Hoe ga jij met je klanten om, wie zijn je klanten, hoe is de sfeer? Het plaatje moet kloppen.


De eerste kennismaking die op de website plaatsvindt moet naadloos kunnen overlopen in een gesprek aan de telefoon of een persoonlijk bezoek.


Als de materie het toelaat verwerk ik graag wat humor, een glimlach, een goed gevoel.

Ik schrijf dus het liefst een tekst alsof het een gesprek is. Jouw toekomstige klant persoonlijk aanspreken, een band opbouwen, het vertrouwen winnen. En natuurlijk, ook niet onbelangrijk, aanzetten tot actie. De actie die jij als ondernemer voor ogen hebt.

Aquarium Succes - ervaring Morks Webtekten

Waar ik bij de meeste tekstschrijvers tegen aan loop, is de communicatie…


Lange reactie tijden, en ze denken totaal niet mee...
 Dat is bij Marina wel anders!

De manier waarop zij communiceert en meedenkt, is zo speciaal… Ze komt altijd met een snelle reactie en vaak met een goed inzicht of een mooie tip. Hierdoor krijgen je teksten net even dat extra duwtje, waardoor de informatie met de juiste beelden bij mijn lezers binnenkomt, en waaruit leuke reacties ontstaan. 

Marco – Aquariumsucces.nl


Zelf schrijven, of toch maar niet...

Waarom schrijf je niet zelf? Dat is een goede vraag. Er zijn ondernemers die het liefst alles zelf schrijven, die vinden dat leuk en hebben er de tijd voor. Prima natuurlijk.

Maar er zijn genoeg ondernemers die er niet op zitten te wachten. 

 1. Geen tijd 
 2. Geen inspiratie 
 3. Geen zin, dat mag ;-)
 4. noem maar op... 

Redenen genoeg om het schrijven van je webteksten nog even voor je uit te schuiven.

Maar het moet wel gebeuren, sterker nog, het is niet met één keer schrijven klaar. Je moet het bijhouden om je online business te laten groeien.

Merk jij dat het schrijven van webteksten echt niet je ding is, of dat je er simpelweg de tijd niet voor hebt? Dan ben ik er! Ik neem je graag de zorg uit handen.

Natuurlijk gaat alles in overleg, maar hoe beter ik jou en je bedrijf leer kennen hoe minder informatie ik nodig heb om mijn ‘ding’ te doen.

 • Ik werp een frisse blik op je business
 • Leg de juiste link met een nieuwe bezoeker
 • Ik schrijf voor je (toekomstige) klanten en op vindbaarheid (SEO)
 • Bij mij geen vakjargon… En als het toch moet, dan leg ik het uit, zodat iedereen het begrijpt
 • Ik hou van laagdrempelig, duidelijk en transparant

Wat kost zo’n tekstschrijver?

Ja, er hangt een prijskaartje aan. Dat kon niet missen natuurlijk. Maar zoals ik al zei, ik hou van duidelijk en transparant. Daarom werk ik veel met een vaste prijs per pagina. Zo weet iedereen waar hij aan toe is, en ben je niet afhankelijk van mijn creatieve bui of een tekst er zo uitrolt of even op zich laat wachten.

Natuurlijk is niet elke klus hetzelfde. Schrijf ik de hele website, dan kunnen we daarvoor een uurtarief of pakketprijs afspreken.

Gaan we voor het uurtarief, dan schat ik van tevoren de uren in. Een kleine afwijking kan, maar doe ik liever niet, want ik hou ook niet van verrassingen achteraf.

Zullen we samenwerken?

Voor een succesvolle online business gaan goede teksten hand in hand met een technisch optimale website. De populariteit wordt grotendeels bepaald door social media. Daarom werk ik samen met toppers op het gebied van online marketing.

Zo kan je bij mij terecht voor alles wat je website beter maakt.


In een gesprek luister ik liever dan dat ik praat, het gaat om jou. Mijn spraakwaterval komt wel op papier, of het beeldscherm in dit geval…

Dus wil je met mij samenwerken of wil je meer informatie over wat ik voor jou kan betekenen?

Aarzel niet, neem gerust contact met mij op!

Vertel, wat kan ik voor jou doen?