Deze ondernemers gingen je voor:

Phoenix website

Phoenix websites

Naar Phoenix websites

Webteksten

Naar de webteksten

Blogs en artikelen

Naar de blogs en artikelen

Phoenix website - inrichting en optimalisatie

Webteksten en SEO optimalisatie content

Een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar website of shop.


Na veel geld 'weggegooid' te hebben aan tekstschrijvers die ons gouden bergen beloofde, hebben wij eindelijk iemand gevonden die echt weet waar ze het over heeft. Omdat wij zelf erg weinig tijd hebben om goede teksten te schrijven (en er simpelweg niet heel goed in zijn) hebben wij gekozen voor een SEO- tekstschrijver die precies weet waar ze het over heeft en hoe je bepaalde dingen moet verwoorden om het gewenste doel van een pagina te bereiken.

Daarnaast zijn de artikelen zo opgebouwd dat ze goed gevonden worden in Google. Wij zijn dan ook super tevreden met de door Marina geschreven teksten. Een aanrader voor iedereen die serieus bezig is met zijn of haar website of shop. Heel erg bedankt en tot de volgende opdracht!!!

Berry en Madelene - Afrikaanseschilderijen.nl

De veelzijdigheid en flexibiliteit zie ik als een aanwinst voor mijn marketingplan


Onze samenwerking is begonnen in 2017. Vanwege wisselende ervaringen met online-marketing bureaus besloot ik zelf wat cursussen te volgen over SEO en copywriting. Zo kwam ik via via bij Marina terecht. Hoewel ik serieus aan de slag was gegaan met het herschrijven van tekst op mijn website liep ik er toch in vast. Wel de tekst kunnen bedenken maar geen samenhangend verhaal van kunnen maken.

 

Nadat alle teksten waren herschreven en/of aangepast heb ik een maandelijkse blog laten schrijven. Dat heeft een heleboel aan nieuwe content opgeleverd. Omdat ik in een business zit waarbij er weinig nieuwe ontwikkelingen zijn is na een paar jaar het meeste wel gezegd. Daarom is besloten dat we de maandelijkse blog anders invullen.

 

Die veelzijdigheid en flexibiliteit van Marina zie ik als een aanwinst voor mijn marketingplan en dat wil ik graag zo houden. En wat ook zo speciaal is aan onze samenwerking is dat ik Marina vaak inzet om een email handtekening te maken, een sprekende vacature of gewoon tekst waarin ik zelf vastloop. Bovendien houd ik van relaties waarin helderheid belangrijk is.

 

Marina is gewoon een leuk contact ook en de samenwerking is dan een stuk fijner.

Aschwin – Herrmansch Pianotechnieken

Blogs en Content Canon artikelen

Johan Koelewijn

Geen omkijken naar!

"Ik vind de samenwerking top, ik heb er geen omkijken naar. 

Elke week word er netjes een blog online gezet, dus ik ben helemaal tevreden."


OnlineMuziekAcademie.nl

Website "Budget"

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Morks Webteksten
arrow_drop_up arrow_drop_down