Bouw je online business
12 april 2016 
2 min. leestijd

Bouw je online business

Vroeger bouwde je een imposant bedrijfspand waar bezoekers langs reden. Je adverteerde in kranten, stopte flyers in brievenbussen, ging naar beurzen en wat nogal meer. Nu hebben we internet…
Met een goede online business staat jouw bedrijf sterk.

De fundering onder je online business

Maar hoe bouw je een online business?Fundering onder je online business
Eigenlijk niet veel anders dan een traditioneel bedrijfspand.
Ga maar na, voordat een pand neergezet wordt zorgen we eerst voor een solide basis.
Een stevige fundering waar we op kunnen vertrouwen en jaren op vooruit kunnen. Een fundering waar we geen omkijken meer naar hebben.

Zo ook voor je online business. Zorg voor een stevige fundering: je website systeem.
De techniek van je website moet goed zijn. Jij moet er makkelijk in kunnen werken en alles in kunnen vinden wat jij voor jouw business nodig hebt.

De fundering, je bezoekers zien er in beide gevallen weinig tot niets van. Maar het is het belangrijkste deel van je business. Zonder goede fundering stort alles in.

Deze website is gebouwd in het Phoenix website systeem. Wil je een kijkje achter de schermen? Probeer Phoenix 14 dagen gratis uit!

Bouw je online business

En dan komt het pand. De publiekstrekker, de showroom, je werkruimte.Richt je online business in
Hier laat jij zien wat je kunt en wat je doet. Hier verkoop jij je kennis en kunde aan iedereen die binnenloopt. Het bedrijfspand wordt gevuld met de voorraad, showroom, kantoor en eventueel een werkplaats.

In je online business vul je jouw ‘bedrijfspand’ met content. Relevante webteksten voor de bezoekers, video’s, foto’s, producten. Alles waar jouw doelgroep naar op zoek is.

Hoe krijg ik bezoekers in mijn online business?

Maar hoe krijg ik nu bezoekers op mijn website? Dat is een vraag waar veel Bezoekers in je online businessondernemers mee worstelen. Natuurlijk kun je ook hier weer adverteren in kranten en flyers uitdelen. Maar een online business biedt veel meer mogelijkheden.
Waar je offline een paar duizend mensen bereikt met een advertentie, staat je online business voor miljoenen bezoekers klaar. En het is ook nog eens vele malen goedkoper.

Je online business bied je de mogelijkheid gratis aan bezoekers te komen!
Google is daarbij je grootste vriend. Zo’n 80-90% van de consumenten oriënteert zich online.
Van deze groep kiest 85% voor de organische (niet betaalde) zoekresultaten.
Bouw een reputatie op bij je bezoekers en bij Google. Je zult steeds beter vindbaar zijn.

Bouw daarnaast een reputatie en populariteit op via social media. Je doelgroep is hier ook. Maak er dus gebruik van. Jouw sociale aanwezigheid heeft veel voordelen:
– Je hebt direct contact met je doelgroep
– Google kijkt ook naar je sociale interactie bij de ranking van je website
– Je bouwt een band op met je doelgroep
– Je kunt een groot publiek bereiken in korte tijd
– Je bouwt aan je gun-factor 😉

Hoe trek jij bezoekers naar je website?

Wil je graag meer content op je website? Met regelmaat nieuwe blogs online? Bespaar jezelf veel tijd en frustraties: Bloggen uitbesteden levert je tijd én geld op.

Over de schrijver
Marina Morks is gespecialiseerd in het schrijven van teksten voor websites. Of het nu gaat om een effectieve homepage, een herkenbare 'over ons'-pagina, je wekelijkse blog of een onweerstaanbare salespage. Je kunt bij haar terecht.Omdat het om websites gaat, worden standaard SEO én conversietechnieken meegenomen in het verhaal. Want een mooi verhaal op je website is leuk, maar als niemand het leest heb je er niets aan. Toch?Werk je met Phoenix? Dan kun je ook bij haar terecht voor de complete inrichting van je website. Want een optimaal websitesysteem met sterke teksten is pas echt een winnend team!!
Reactie plaatsen

Geen tijd om zelf te bloggen?

Uitbesteden is de oplossing.