Met effectieve webteksten hoger in Google en hoger conversie

Op een website heb je maar een paar seconden om de aandacht van de bezoeker te pakken. Een goed geschreven webtekst neemt de bezoeker bij de hand, leidt ze door de website en laat ze actie ondernemen.

Zet jouw website bezoekers om naar klanten? Of kijken bezoekers nu doelloos rond om daarna weer te verdwijnen... Zonde!

Een website is niet langer een statisch visitekaartje. Hoe actiever jij bent op je website hoe succesvoller je zult zijn. Maar als ondernemer heb je daar vaak de tijd niet voor. Jij hebt wel wat beters te doen dan hele dagen webteksten schrijven.

Veel ondernemers hebben moeite met het schrijven van hun teksten of stellen het te lang uit waardoor de website verouderd en stil ligt. Terugkerende bezoekers vinden niets nieuws en komen niet meer langs. Heb jij hier ook last van?

Webteksten laten schrijven heeft zijn voordelen:
  • Hogere conversie
  • Hoger in de Google zoekresultaten
  • Effectieve webteksten
  • Bespaar veel tijd
  • Meer bezoekers omzetten naar klanten
  • Altijd relevante informatie voor jouw bezoekers
  • Een frisse, kritische blik op je website
  • Geen onbegrijpelijk 'vakjargon' meer
  • Jij kan weer doen waar je goed in bent, ondernemen!

Neem contact op met MORKS webteksten

Laat niet langer jouw kostbare bezoekers verdwijnen!
MORKS webteksten zet je boodschap duidelijk online, zorgt voor tevreden bezoekers die bij jou vinden waar ze naar op zoek waren.

Neem contact op voor meer info

Bel op 06-51822174 of gebruik onderstaand formulier:

  • Eerst advies? Stel je vraag en ik neem contact met je op!

"Wij bevelen Morks Webteksten van harte aan!"

“Wij vinden dat je mensen moet laten doen waar ze goed in zijn. Daarom laten we onze webteksten schrijven door Marina. Ze weet zich goed in te leven in de lezer en schrijft goed te begrijpen, toegankelijke teksten. Marina is overduidelijk op de hoogte van wat een tekst nodig heeft om gevonden te worden door Google. Ze is enthousiast, denkt mee en geeft nuttige feedback op diverse website gerelateerde zaken. Wij bevelen Morks Webteksten van harte aan!”

Matthijs Aartsen, DSW Reclame

Is je website nog up-to-date?

Om bovenaan te komen in Google is meer nodig dan alleen sterke webteksten. De techniek van de website telt ook mee. De juiste SEO instellingen, schone code en snelle laadtijd zijn enkele van de eisen.

Is jouw website systeem nog up-to-date? Wil je een nieuwe website, gevuld met pakkende webteksten? Kijk dan op de pagina succesvolle website voor meer informatie en aantrekkelijke pakketten.

Van MORKS Webteksten mag je meer verwachten dan alleen webteksten

Ik bespreek de mogelijkheden, geef advies en nieuwe ideeën om meer uit je online business te halen. Voor ik een webtekst schrijf onderzoek ik, samen met jou, de doelgroep. En waar deze naar op zoek is. Ik bekijk je concurrentie en natuurlijk hoe dat bij jou beter kan!


Een webtekst lever ik standaard aan inclusief:
- Titel Tag
- Uitnodigende Meta description die bezoekers trekt
- H1, H2, H3 verdeling
- Prettig leesbare alinea’s
- Internal links
- Tips voor rijkere content

Hoe actiever je bent, hoe succesvoller je website!

Bekijk de voordelige pakketten en voorzie jouw website van relevante, goed vindbare webteksten die jouw bezoekers blij maken.

Kies het pakket dat bij jouw business past